MS EXCEL  

ONLINE EDUKACIJA nakon koje ćete znati izrađivati tablične proračune uz korištenje osnovnih matematičkih formula i funkcija koje su ugrađene u program MS Excel. Naučit ćete kako dodatno obraditi podatke te ih prikazati unutar grafikona i kako sve to dodatno oblikovati i ispisati.

N

online predavanja

N

trajanje 10 školskih sati / 2x tjedno pa 2 sata

N

dodatni materijali za vježbu

N

potvrda o sudjelovanju

N

redovna cijena: 600,00 kn, akcijska cijena: - 25% (450,00kn)

TU SMO ZA VAS

Excel je zasigurno najkorišteniji program iz MS Office paketa.  Često prisutan u poslovnom svijetu, ali kada ga naučite sigurno ćete ga koristiti i u privatne svrhe.

i

Materijali

Dodatni materijali za vježbu

Online edukacija

Ne morate izlaziti iz kuće da biste pratili nastavu.

s

Uvjerenje

Uvjerenje o odslušanoj edukaciji

Popusti

Popusti na buduće radionice.

PRIJAVI SE DANAS!

2 + 7 =

MS EXCEL – online edukacija

osnove programa MS Excel

N

male grupe

N

2xtjedno po 90min

N

10 sati ukupno

N

redovna cijena: 600,00 kn, akcijska cijena: - 25% (450,00kn)

OSTALE EDUKACIJE i USLUGE

Edukacija iz korištenja uredskih aplikacija: MS Word, MS Excel, MS Power Point, MS Outlook, Skype (i Skype for Bussiness) kako osnovno tako i napredno korištenje. Pripreme za polaganje ECDL ispita (osnovnih i naprednih). Korištenje Internet tražilica, društvenih mreža i sl.

Z

Edukacija iz MS Office alata

MS Office najkorišteniji uredski paket brojnih mogućnosti. Uz standardne programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook, tu je još mnogo programa u Online verziji. 

cijena na upit

Z

Prilagođene edukacije

Slažemo ponudu edukacije iz MS Office paketa ovisno i potrebama Vas i djelatnika. Edukacija ne mora ostati na MS OFfice paketu. Ukoliko imate potrebu za drugim alatima možda možemo pomoći.

cijena na upit

Z

Web dizajn savjeti i izrada web stranica

Imate potrebu za web dizajn edukacijom. Ili možda jednostavno samo trebate novu web stranicu.
Slobodno nam se obratite.

cijena na upit

Z

On line marketing

Brojni su alati prisutni na tržištu, imate li pitanja, javite nam se s povjerenjem bilo da trebate edukaciju bilo da trebate samu uslugu marketinga.

cijena na upit

}

Prilagođena nastava

Nastava se odvija 2x tjedno po 2 sata. Traje ovisno o samoj edukaiji. Pokušavamo biti maksialno fleksibilni.

Brza usluga

Ukoliko trebate jednostavniju web stranicu za vaš obrt, apartman i sl. nećete ju čekati nekoliko mjeseci.

Iskustvo

Velik broj održanih sati radionica. Izrada ili sudjelovanje u izradi nekolicine web projekata.

“Višeslav s Depaul Hrvatskom surađuje skoro od samog početka djelovanja u Rijeci: od stručnih savjeta na različitim područjima njegove struke pa do individualne i skupne edukacije korisnika dnevnog centra Kuća utočišta u Rijeci. Ono što je vrlo značajno za Višeslava, osobito što se tiče edukacija, je prilagodljivost osobi – njezinoj jedinstvenosti, i predznanju. Također i interdisciplinarnost u pristupu, što u mnogome doprinosi lakšem usvajanju znanja. Nadamo se i daljnjoj suradnji u širenju djelatnosti našega rada s društveno marginaliziranim skupinama!”

s. Veronika Mila Popić, CEO Depaul Hrvatska

“Višeslava poznajem jako dugo, i dugi niz godina surađujemo kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Dok smo imali web stranicu naše agencije Sun System MB za zastupanje rukometaša i trenera, njemu smo predali u ruke posao za izradu i vođenje iste. Sa sigurnošću ga mogu svakome preporučiti.”

Matija Nemetz, Executive Director Sun System MB

“Budući da smo multikulturalan i raznolik tim, s različitim stupnjevima informatičke pismenosti, smatrali smo vrlo izazivnim uklopiti naše potrebe u zajedničke radionice. Međutim, ViDiM je odradio odličan posao! Radionice smo održali u više navrata, nekoliko puta “uživo” i zatim, zbog epidemioloških preporuka, nekoliko puta “online”. Uvijek smo dobili unaprijed pripremljene platforme i alate koji su funkcionirali bez greške i poteškoća, uz individualni pristup svakom polazniku i istovremeno osluškivanje potreba cijele grupe. Tako smo svi bili na dobitku. Motivacija, strpljenje i prilagodba našim internim potrebama od strane ViDiM-a stvorili su odličnu dinamiku i dali dobre rezultate! Sad svi sheramo i exceliramo bez problema, što nam puno znači u našem dinamičnom radnom okruženju.”

Martina, JRS

“Slobodan sam, a nakon osobnog iskustva kroz suradnju gospodinom Višeslavom, o istom reći par riječi kao poticaj svima koji žele ostvariti kvalitetan posao u području kojim se bavi rečeni obrt. Prije dvije godine otvorio sam nakladničku kuću i portal www.Kerigma-pia.hr za koji su mi tehničku podršku dali obrt ViDiM vlasnika Račića. Radi se odgovornom, marljivom i poštenom znalcu svojega posla, koji je spreman, uraditi i više od onoga što se traži, kako bi cijeli posao bio uspješniji. Uz to, radeći s gospodinom Račićem stekao sam dojam da postoje ljudi oko nas koji plijene jednostavnošću i profesionalizmom u isto vrijeme, što je vrlo teško postići. Svima onima koji razmišljaju ući u kontakte i poslove s gospodinom Račićem istoga preporučujem i siguran sam, ako se dogovor postigne, da će imati suradnika s kojim će biti više nego zadovoljni.”

Anto Pranjkić, nakladnička kuća i portal Kerigma-Pia

“Višeslav je izvrstan nastavnik i profesionalac. Radili smo zajedno 10 godina. Radna etika mu je na najvišem nivou. Njegov profesionalni pristup i briga o ljudima je ono čemu sam se kod njega najviše divio. U prilog mu idu i brojni međunarodni certifikati koje posjeduje. Ako mene pitate, Viško je, zbog njegovog znanja, strpljenja, pristupa ljudima i odnosa prema poslu, jedan od najboljih nastavnika koje poznajem.”

Đorđe Glumac, informatičar Fakutet za men. u turizmu i ugostiteljstvu 

“Želim zahvaliti Višeslavu na brojim satima koje je proveo sređujući probleme koje sam često imala sa svojim računalom – od preporuke i izbora samog računala do nesebičnog rješavanja svih nastalih problema, te prebacivanja informacija sa starog na novo računalo što je meni bilo jako važno. Znam da uvijek mogu računati na njega i to mi daje osjećaj sigurnosti u radu.”

Helena Srakočić Kovač, Focus Consultancy

“Višeslav je radio za tvrtku Astorija kao predavač na programima MS Officea i Web dizajna, te kao ispitivač na istim programima. Polaznici su hvalili njegov stil i način predavanja i korisne savjete kojima ih je naučio. Također je radio na webu i projektima firme (Photodays, Livingstone) kao tehnička potpora te je i te poslove obavljao savjesno i kvalitetno. Imali smo prilike surađivati i kasnije nakon što je otišao iz firme. Definitivno ima naše izvrsne preporuke.”

Denis Redić, direktor Livingstone.hr