ViDiM te/vas

Možemo gledati i ne vidjeti

Obrt ViDiM relativno je “mlad” obrt. Osnovan je 2015.g. no njegov vlasnik Višeslav Račić poslovima koje nudi obrt obavi se preko 10 godina. Jedna od osnovnih djelatnosti obrta je edukacija. Po struci sam prof. informatike i dipl.pedagog i edukacijom se bavim od 2006. godine radeći prvo u Astoriji koja je bila jedna od prvih edukacijskih ustanova za informatiku ne samo u Rijeci nego i u Hrvatskoj, a nakon što je Algebra grupacija kupila Astoriju nastavljam raditi kao predavač Office i web seminara i programa obrazovanja.

Iz edukacije korištenja uredskih aplikacija ima održano preko 5000 sati edukacije i preko 750 polaznika. Radio sam kao predavač za razne firme ne samo u Rijeci nego i u Istri, Slavoniji, Lici. Zadnjih godinu dana radim kao edukator na CARNet-ovom projektu eŠkole koji za cilj ima edukaciju djelatnika osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj iz korištenja digitalnih tehnologija.

Iskustvo stečeno radnom s velikim brojem polaznika, korištenje najbolje prakse, poznavanje poslovnih procesa i modernih tehnologija, želim ponuditi kroz razne individualne ili grupne tečajeve koji će pomoći osobnom i profesionalnom razvoju pojedinca, sudionika edukacije. Želja mi je uvijek bila naučiti polaznike ne samo kako bi prošli određene ispite nego stekli znanja koja im mogu pomoći barem malo se izdvojiti od ostalih. Slobodno se javite kako bismo zajedno procijenili što vam je potrebno i kako bismo povećali vašu učinkovitost ili učinkovitost vaših djelatnika.

U želji lakše suradnje, treninga i ostalih usluga svim zainteresiranim poslonim i privatnim korisnicima suradnicima pojavila se potreba otvaranja ovakvog oblika poslovanja. Mnogo je obrta, tvrtki koje još uvijek nemaju web stranicu ili koje žele unaprijediti svoje poslovanje. Ili pak onih koji traže edukaciju za sebe i svoje zaposlenike. ViDiM je tu da probamo zajedno otkriti što vam treba i onda riješiti “problem”. Radujem se ukoliko ću vam moći pomoći. Slobodno se javite s vašim upitom.

Višeslav Račić

Višeslav Račić

CEO

Višegodišnje iskustvo u edukaciji odraslih iz MS Office alata, Web dizajna, edukacija nastavnika u OS i SŠ. Izrada i održavanje web stranica za klijente tvrtki za koje sam radio, marketinške aktivnosti (newsletter) također za tvrtku u kojoj sam radio. Održavanje informatičkih učionica i tehnička podrška na raznim događanjima.

Mnoštvo dragih ljudi s edukacije s kojima sam ostao i dalje u kontaktu (barem povremenom). Mnoštvo prijatelja, ne onih virtualnih (FB i slične mreže). Zaljubljenik u jazz, kuhanje, šetnje.

Za sve ima vremena, nemojte biti pod stresom. Potrudit ću se pomoći vam da riješite “problem” u vezi vaše web stranice, internet marketinga i sl. Slobodno se javite.